Hlavní obsah
Článek

Láska kvete v každém věku! To potvrzuje i stárnoucí seladon Petr Kostka (74), hvězda divadla či filmů (například Zítra vstanu a opařím se čajem). Podle své dcery Terezy má zcela harmonický vztah se svou manželkou Carmen Mayerovou, což mu ovšem nebrání v tom, aby projevoval sympatie i o dvě generace mladším kráskám v divadle. Do oka mu padla krásná Petra Vraspírová, která se před ním ukazovala ve spodním prádle!

Nuda, šílená nuda! Tak se Kostka nejprve tvářil při křtu cédéčka z muzikálu Já, Francois Villon, ve kterém hraje. Ani přítomnost vážené kolegyně Jiřiny Bohdalové ho neuvolnila. Herec se tvářil znechuceně a otráveně, skoro jako by právě snědl pikslu kremžské holčice namixovanou s marcipánem a kyselými okurkami. Ovšem jen do chvíle, kdy se na pódiu objevila mladá kolegyně z muzikálu Petra Vraspírová, která se v ukázce objevila ve spodním prádle.

„To pana Kostku zaujalo a začal se o to živě zajímat. Velmi ožil. Když pak ukázka skončila, přisedl si k ní, bral ji kolem ramen, lepil se na ni, smál se a choval se skoro jako puberťák,“ prozradil Super.cz účastník křtu.

Petra Kostku jistě nelze podezírat z nekalých úmyslů. Je to vážený muž a otec rodiny a lze jistě ocenit, jak vřelý vztah má k mladé generaci, respektive jejím ženským zástupkyním. Někteří pánové jeho věku jsou totiž nerudní a protivní i na krásné slečny, mezi které Vaspírová bezesporu patří.

Reklama

Další články

Načítám