Hlavní obsah
Článek

Největší hvězda českého šoubyznysu Karel Gott (†80) se ocitl s drsnými poraněními hlavy a obličeje ve špitále. Fotky ve fotogalerii hovoří za vše. Přitom má ale zdraví lepší než lecjaký třicátník. Šlo totiž o natáčení nového seriálu Primy s pracovním názvem Městečko, volně navazující na trojici filmů Kameňák (informovali jsme o něm jako první). Mistra ošetřovala zdravotní sestřička Ivana Gottová, nerudného spolupacienta Fouska si zahrál Jiří Krampol (85). A byla to prý bžunda!

„Není nic lepšího, než když je vaší zdravotní sestřičkou vlastní manželka. To pak nemusíte ani hrát,“ svěřil se se svými pocity Gott. Ten se do špitálu podle scénáře seriálu, který má být plný fórků a gagů, dostal poté, co ho zajel starosta obce (Václav Vydra). Spadnou na něj při tom jakési tyče a skončí v nemocnici. Když tam v něm personál pozná rádoby Karla Gotta, začne mu nadbíhat a lézt do prodloužených zad.

„Coby místní prominent jsem rozčílený, protože mi slíbili, že budu mít VIP pokoj sám pro sebe. Takže když mi tam dají dalšího pacienta, zlobím se a říkám jim tam: Proč jste mi tam dali toho nemrcoucha?“ směje se Jiří Krampol, který ale nakonec v elektromontéru Procházkovi, jehož si Gott zahrál, pozná zpěváka, a tak se k němu začne chovat jinak. „Jsem strašně rád, že to je s Gottem. Zahrát si s ním je bezvadný. Je to nesmírně pozitivní a pracovitý člověk, hrát s ním je radost,“ tvrdí Krampol, který ale nešetří chválou ani na jeho manželku Ivanu Gottovou (48).

„Musím říct, že jsem byl moc mile překvapen. Byla naprosto přirozená, příjemná, zkrátka ukázková zdravotní sestra. Vždyť ona tu profesi skutečně dělala. Máme tam spolu takový fór, kdy si stěžuju, že ten lék je hnusný, že se nedá polknout. A Ivanka mě odbyde s tím, že nejde o lék, ale o oběd. Ale i ostatní herci – Bob Klepl, Jana Paulová, Ladislav Županič – byli skvělí. Když se sejde skvělá parta, hraje se to skoro samo. Pokud celý ten seriál budou točit v tomto duchu, půjde o bezvadnou věc,“ dodal Krampol, který se stal autorem mnoha hlášek, jež ve scénáři původně nebyly.

Během návštěvy nemocnice místostarosta obce přemluví „domnělého“ Gotta čili elektrikáře Procházku, aby zazpíval starostovi Vydrovi na předvolební kampani. A právě tehdy dojde ke scéně, o které jsme již psali a v níž Gott falešně zpívá při vystoupení s Walda Gangem.

Reklama

Další články

Načítám