Hlavní obsah
Článek

Rodina Ornelly Štikové (31), dívky, která zatím v životě dokázala jen udělat ze sebe veřejně nepříliš cudnou slečnu a také málem rozbít manželství Gabriely Partyšové (45) a jejího muže Josefa Kokty, s nímž údajně čeká dítě, již několikrát projevila obrovský cit pro vkus. A znovu ho dokazuje nákupem výbavičky. Tatínek slávychtivého děvčete už pro očekávané miminko nakoupil tygří dupačky!

Štiková mladší (na fotografii v galerii vlevo) se rozhodla, že už je tak známá a mocná, že začne psát po vzoru Ivety Bartošové deníček. A kupodivu na to někdo slyšel a ještě překvapivěji na to reagoval jinak než nabídkou utišujících léků. Proto se v prvním díle mladice mohla svěřit třeba s tím, že její rodina vaří, umí se smát a její babička někdy dostává pusu. Upekla totiž koláče pro návštěvu, přičemž nezapomněla svým příbuzným vpálit, že na trhu by za kus dali dvacet korun.

„Po skvělé hostině jsem všem ukázala rostoucí bříško a nový tygří obleček. Ten v záchvatu radosti pořídil táta, když už si moje sestra Charlotte v sobotu konečně vybrala po třech hodinách zimní kabát,“ prozradila Blesku Ornella.

Jen doufejme, že její děťátko si nevšimne, co jej nutí nosit, a nezačne ze svého údělu časem koktat…

Reklama

Další články

Načítám