Hlavní obsah
Článek

Vítězka reality show Hotel Paradise Nela Slováková (20) si může oddechnout. Nejenže jí v úterý na kontě konečně přistála peněžitá výhra, na kterou netrpělivě čekala čtyři měsíce, navíc si ještě v rámci zlepšování osobnostního profilu nechala nafouknout své vnady, jimiž se prý nebude stydět pochlubit. Z jejích dvojek jsou tak rázem čtyřky. Důkaz zatím nepředvedla, ale zato existuje dost snímků jejích původních dvojek a navíc také rajcovní fotky, na kterých špulí zadeček na nového českého Belmonda. Podívejte se do fotogalerie!

Nela nafotila snímky pro časopis Formen a svádí na nich herce seriálu Cesty domů Martina Krause, kterému se přezdívá český Belmondo. „Je to sympaťák, ale fešák ne, mám ráda jiné typy,“ culí se sexy vítězka Hotelu Paradise, která se právě dozvěděla nádhernou zprávu, že jí televize konečně poslala výhru.

„Ráno jsem měla příjemný budíček. Moje teta totiž pracuje v bance, a tak mi dala vědět, že mi ty peníze přišly,“ popsala pak Super.cz rozradostněná Slováková s tím, že částka je o trochu nižší než rovný milión, ale naštěstí už po zdanění.

„Asi to půjdu oslavit a lehce se opiju, ale určitě to nerozhážu. Závistivci si myslí, že jsem hloupá. Já se však poradím s někým chytřejším a budu to investovat, aby se mi peníze rozmnožily. Nějaké botičky a šatičky si ale také koupím. Jinak svůj byt i auto mám, tak peníze nějak akutně nepotřebuju,“ dodala šťastná milionářka, která se chystá svým fanouškům s fotografem Jaroslavem Urbanem již brzy představit své vylepšené vnady. A jako lákadlo nám pro čtenáře poslala snímek svých nových čtyřek v tričku. Líbí?

Reklama

Další články

Načítám