Hlavní obsah
Článek

Páteční vystoupení Ivety Bartošové (†48) na diskotéce v Zaječí se, jak jsme již psali, neobešlo bez smolných karambolů. Nejprve se po příchodu zpěvačky její přítel musel utkat s Ivetiným ochráncem Zdeňkem Macurou, který byl na své jednání velmi hrdý, cestou zpět do Uhříněvsi došlo také k další bouračce, za kterou tentokrát prý nemohl Josef Rychtář (65), jako za tu poslední. Ale i další nešťastná nehoda se možná stala. Jak zachytila všímavá televizní kamera, dvojice měla skvrny na choulostivých místech!

Iveta při příchodu na diskotéku neukryla dvě skvrnky na normálních i prodloužených zádech, její přítel měl zase patrně cosi podobně vlhkého na poklopci. Tyto drobné problémy mohou vzniknout lecjak, třeba při mytí rukou (v případě Rychtáře) nebo při sezení na jemně mokré lavičce (možnost pro Ivetu). Přesto však tato věc neunikla orlímu zraku skupiny na Facebooku, která si přezdívá „hijeni“ a jež se na antistránkách Ivety Bartošové baví mediálními výstupy o zpěvačce.

„Fakt jsou flekatí oba. Pepek si asi cvrknul do trenek po Macurově ráně, a přijde mi, že se na Ifetu natlačil a udělal obtisk,“ uvažuje jedna ze samozvaných „zametaček před vlastním prahem“.

Tak jak to vlastně bylo, Pepo a Iveto?

Reklama

Další články

Načítám