Hlavní obsah
Článek

Zdeněk Macura (49), bývalý milenec zpěvačky Ivety Bartošové (†48), který si vzal do hlavy, že ji její současný přítel Josef Rychtář (65) bije a tak se ji snaží ochránit, se v pátek s říčanským podnikatelem nečekaně popral. Situaci podle všeho vnímá tak, že musí Rychtáře vyprovokovat, aby ho zbil a šel si za to sednout do vězení. Dělá ze sebe evidentně návnadu. Co k incidentu, po kterém Rychtář uvažuje o trestním oznámení za žďuchnutí do zad a soudní zákaz Macurovi přiblížit se k Ivetě, říká sám Macura?

Zákeřné napadení, děsivý útok… Tyto a další podobné titulky uveřejnila média krátce po incidentu. Podle videa z místa celé aféry to ale vypadá jinak. Macura chtěl Rychtáře vyprovokovat, tak do něj vrazil, další strkanice už byla ale plně v režii jeho konkurenta. Nebýt přítomné ochranky, která muže roztrhla, dostal by Macura od přítele Ivety strašlivou nakládačku.

„Mám už opravdu plné zuby toho, jak mě ten člověk neustále víc než rok obtěžuje a plete se do mých záležitostí. Já ho osobně nekontaktoval ani jednou (podobně hovořil u nedávného Rychtářova soudu - pozn. red.). Podobně veřejně jeho ataky řeší zase jiné ženy, ne ale přes média jako já, ale přes soudy,“ tvrdí Macura. Říká, že Iveta žádost o pomoc od Rychtáře neposlala jen jemu, ale dalším třem lidem, a tak se jí snaží pomoci. A že přítel Bartošové slíbil, že když se zpěvačka vyjádří, že ho nechce, okamžitě odejde. Což neudělal ani ve chvíli, kdy ho nechala policejně vykázat z domu.

„Původně jsem mu chtěl dát pomlázkou, ale nešlo to, byla tam spousta ochranky,“ řekl Super.cz s tím, že napadení zezadu vůči Rychtáři nepovažuje za zákeřnost. „Mám čisté svědomí. On takhle běžně bije fotografy, kteří nikomu neubližují, já jsem napadl násilníka, co mlátí ženské a musí na něj volat policii,“ myslí si Macura.

„Něco takového jsem udělal poprvé v životě a musím říct, že je to hodně dobrý pocit. Celou cestu zpátky jsem se cítil tak dobře, jak už dlouho ne a když už nic, já sám se cítím, že stojím rovně a to stát rovně má pro mě větší cenu než to, že bych musel za to nějak pykat nebo platit,“ dodal Rychtářův sok, jemuž prý už ani náhodou nejde o to, aby Ivetu získal coby ženu, ale aby od ní odstavil právě jejího Josefa.

Reklama

Další články

Načítám