Hlavní obsah
Článek

Nedávná výpověď Terezy Jemelíkové z pracovního poměru ve VIP zprávách, kde působila jako reportérka, a po její hádce s šéfkou zpravodajství Jitkou Obzinovou, která měla svou podřízenou častovat nechutnými urážkami, dochází k dalšímu nestandardnímu jednání v televizi na Palmovce. Aby Obzinová získala zpravodajce na svou stranu, uveřejnila nejen Jemelíkové mail soukromého rázu, navíc také zaměstnancům zpráv posílá informace, s kým z novinářů si Tereza telefonovala!

Super.cz se podařilo dostat k špičkovému zdroji, který nám dal k dispozici všechny emaily z poslední doby, které Obzinová posílá redakci, A je to hodně šokující čtení! Z našeho úlovku jistě v televizi vyvodí důsledek v podobně přísném a nejspíš marném vyšetřování. Mnohem závažnější se ale zdá, co je obsahem dotyčných emailů. Leckdo by řekl, že dávají vzpomenout na praktiky komunistické Státní bezpečnosti.

Šéfce zpravodajství tak vrtalo hlavou, jak se Super.cz podařilo získat detailní informace o jejím nestandardním chování při výpovědi Jemelíkové, až se odhodlala k nestandardnímu kroku.

„Vážení kolegové, požádala jsem o výpis hovorů od nás do dvou bulvárních směrů, na pana Novotného a pana Zápala. Více než čtyřicet hovorů a sms měla Jemelíková. K nahlédnutí výpis u mne, jen aby bylo jasno. Nikdy nenahlížím do výpisu a zachovávám vaši konverzaci pouze vám, ale s ohledem na okolnosti jsem výjimečně požádala o propojení nás s těmito dvěma čísly, což vám ukážu,“ uvedla v mailu Obzinová, které pochopitelně i u nedávné kauzy s údajnou ženskou mafií na Primě vadilo, že někdo vynáší interní (tudíž asi pravdivé) informace.

Jde o dost podivné lustrování, minimálně neetické, navíc prokazatelně minimálně z části nepravdivé. Redaktor Super.cz za posledních pár týdnů s reportérkou komunikoval jen jednou v den podání výpovědi a ani druhý zmiňovaný, Pavel Novotný (43), podle svých slov neudržuje s televizačkou o moc čilejší styky. „Poslední dva měsíce jsem s Jemelicí podle mě vůbec nemluvil. Jak si ale někdo dovoluje uveřejňovat takové informace, navíc lživé, s kým si kdo volá, to nepochopím. Je to vrchol drzosti,“ říká protekční fracek a novinář Pavel Novotný. Obzinová ale zašla ještě dál. Kolegům prý přeposílá i pouze jí určené emaily od ředitele televize Martina Konráda. Bude jemu se takové jednání líbit? Přineseme další informace.

Reklama

Další články

Načítám