Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Heidi Janků nezůstává s hodně negativním názorem na velkolepý návrat nové, lepší Ivety Bartošové (†48) sama. Se svou troškou do mlýna přispěchalo pěvecké duo Kamelie, které se s kontroverzní kolegyní hodně kamarádilo, a tak o ní leccos ví. A už nad ní a jejím návratem zlomilo hůl. „Je to blázen a není jí pomoci,“ tvrdí zpěvačky svorně.

Kamelie, čili Hana Buštíková a Dana Vlková, jsou evidentně z comebacku Ivety značně znechucené. „Iveta je prostě blázen, je naprosto ztracená a zmatená v realitě a není jí už pomoci. Je nám jí moc líto, ale vše, co dělá, je jen její zásluha a není se nakonec čemu divit. Vždyť její lehkomyslnost a povrchnost mluví za vše. Několikrát jsme jí radily, bavily se o různých věcech, ale nikdy si nedala říct. Má prostě svoji hlavu a vždy se obklopuje špatnými lidmi," říkají pěnice.

Nedokáží si prý představit žít takový život jako Bartošová – v dluzích, bez syna a se špatnou pověstí. „S Danou jsme procestovaly skoro celý svět a mnoho špatného jsme zažily. Ale vždy jsme pamatovaly na zadní vrátka,“ říká Buštíková.

„Je to prostě nepochopitelné, co ze sebe Iveta udělala a jak skončila. Je to troska, která není schopná bez pití a prášků fungovat. Koneckonců, všem se jen vysmívá a ztrapňuje se před celým národem! Iveta se jen připitoměle směje s lahvinkou v ruce se svým ochráncem a slibuje nesplnitelné,“ dodávají Kamelie.

Reklama

Další články

Načítám