Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) o sobě opět začíná dávat vědět. Po nedávném moderování hudebních cen Anděl dostal další podobný kšeft, i když, soudě podle honoráře, který se dle našich informací bude pohybovat v řádech statisíců, vlastně o dost větší. Slováci si ho před pár dny vybrali, aby jim příští víkend moderoval prestižní soutěž krásy Miss Slovensko. Za slušnou ruličku bankovek tak dostal práci snů – z bezprostřední blízkosti bude moci pozorovat dokonalá tělíčka nejhezčích slečen našich východních sousedů.

„Dostal jsem nabídku od slovenské strany, abych moderoval jejich soutěž krásy. Plácli jsme si předevčírem,“ potvrdil Super.cz informaci sám Mareš, který se na práci těší. Režisérem je totiž Jeffo Minařík, který měl na starosti československé Talenty a jenž je znám svou zálibou v megalomanských kulisách. Leoš se s ním měl pracovně potkat právě už v Česko Slovensko má talent, nakonec ale kývl na Nově, která vysílala svou Talentmanii.

„Jeffo je známý monstrózními show. Bude tam obrovské molo jak z přehlídek v New Yorku. Naživo třeba zazpívá David Koller a kolem něj se budou promenádovat holky. Bude to obří show, zkrátka pecka,“ libuje si Mareš, o kterém v nejbližších týdnech podle zákulisních informací ještě hodně uslyšíme. Finišují totiž jednání ohledně jeho nového pořadu. A zájem mají prý všechny velké české televize.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám