Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Léta o tom snil a básnil, až se konečně přání stává realitou! Jiří Pomeje (†54) se v tuto dobu konečně zbavuje nálepky zkrachovalý producent. Dluhy, které si nasekal před lety kvůli filmu Andělská tvář a jež podle správkyně jeho konkurzní podstaty původně dosahovaly i s úroky z prodlení výše několika desítek miliónů korun, totiž smázne jedním podpisem na dohodě. Víme, díky komu všechny své dluhy odčaruje!

Asi nebude žádným překvapením, že tajemným mecenášem, který za „Pomíka“ peníze uhradí, je jeho dlouholetý kamarád a spolupracovník Pavel Pásek. „Celá věc je před podpisem. Z mé strany nepůjde o milodar, ale o půjčku. Jirka je nyní v kurzu, takže nebude mít problém mi to v pohodě splatit,“ uvedl k tomu Pásek s tím, že jinak peníze nepůjčuje, ale u kamaráda, kterého zná třináct let, udělal výjimku. Podle našich informací půjde o částku do deseti miliónů korun.

Pásek příteli zachránil krk už mnohokrát, například při Pomejeho soužití s Ivetou Bartošovou. Teď ho zbavil závazku, kvůli kterému nemohl nic vlastnit, jinak by okamžitě o všechno přišel.

I přes svůj současný úspěch musí ale Pomeje dál kvůli Andělské tváři bojovat. Soud mu totiž letos uložil podmínku deset měsíců za poškozování věřitele. Před pěti lety ho jiný soud zprostil obžaloby kvůli podvodu.

Herce naopak může těšit to, že se mu koncem minulého týdne podařil husarský kousek, když hned dvakrát za sebou vyprodal Lucernu s koncertem, který produkoval Honzovi Nedvědovi a jeho bratru Františkovi. Během pátečního vystoupení se Honza Nedvěd oženil s přítelkyní Pavlínkou.

Reklama

Další články

Načítám