Hlavní obsah
Článek

V sobotu večer se fanoušci dozví, kdo se stane vítězem a vítězkou deváté řady taneční show StarDance. Do finále se dostali Jiří Dvořák (57) a Lenka Nora Návorková, Pavla Tomicová (61) a Marek Dědík (40) a David Svoboda (39) a Veronika Lálová (32). Odhadnout se nedá nic, i bookmakeři své tipy sdělují s opatrností.

Dvořák i Tomicová za sebou totiž mají velmi silné „týmy“ hlasujících a je otázkou, kam až budou schopni zajít.

„Podle všech logických kritérií by se vítězem měl stát Jiří Dvořák, který si získal největší uznání u poroty, stejně tak má širokou fanouškovskou základnu. Na druhou stranu, v soutěži se nám udržela nevyzpytatelná ‚proměnná‘ Pavla Tomicová. Těžko odhadovat, kam až jsou diváci schopni ji dotlačit,“ říká hlavní bookmaker Fortuny Michal Hanák.

Už v semifinálovém kole se ukázala nevyzpytatelnost fanoušků, více šancí do finále totiž sázkaři dávali Veronice Arichtevě a Michalu Necpálovi, postoupili ale Svoboda s Lálovou.

Zatím jen v rovině vtipu a fantazie jsou pak tipy na účastníky příští řady show, ale pro pobavení: bookmakeři by na parketu rádi viděli třeba Gabrielu Koukalovou v kursu 13:1, Michala Suchánka v kursu 50:1 nebo hokejovou hvězdu Jaromíra Jágra (52) v kursu 68:1.

Komu ve StarDance fandíte?
Jiřímu Dvořákovi a Lence Noře Návorkové
48,8 %
Pavle Tomicové a Marku Dědíkovi
31,4 %
Davidu Svobodovi a Veronice Lálové
19,8 %
Celkem hlasovalo 775 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám