Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stres a shon. Tak nějak to vypadá na tanečním parketě StarDance před prvním živým přenosem. Technici se snaží připravit scénu, maskéři a kostyméři ladí poslední detaily a soutěžící pilují nedostatky a tančí. Pokud teda mají v čem, což aktuálně řeší tanečnice Veronika Lálová (32).

„Jen co jsem přišla na parket v Holešovicích, tak se mi urval celý podpatek. Byla jsem z toho zděšená. Nikdy se mi to v žádných tanečních botách nestalo,“ sdělila Super.cz taneční partnerka pětibojaře a olympijského vítěze Davida Svobody (39).

„Hned jsem začala obvolávat štáb a jelikož tu máme výborné lidi, okamžitě se mi o to postarali, takže doufám, že dnes dostanu opravené boty,“ svěřila se nám během pátečních zkoušek v ateliérech Lálová s tím, že by byla radši, kdyby dostala zpět boty, ve kterých po celou dobu trénovala.

„Jestli ne, tak budu muset ještě dnes pořizovat nové, což nebude tak skvělé, protože nejsou rozchozené, nejsou prošlápnuté, takže doufám, že to dopadne dobře. V nových botách by se mi rozhodně netančilo dobře,“ sdělila nám Veronika, kterou spolu s Davidem uvidíte tančit již v sobotu ve 20 hodin na ČT1.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám