Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle se před světovou soutěží krásy Mr. Supranational rozhodně nehodí. Muž roku David Kremeň (32) na ni odjíždí 12. srpna. Tedy, doufejme, že bude mít do té doby v pořádku nohu. Když vyrazil na opening párty gay klubu, špatně došlápl, a od té chvíle už se na nohu nemohl postavit. Kamarádi mu zavolali sanitku. "Křuplo mi v noze a takhle to dopadlo," svěřil Super.cz.

Kremeň by na soutěž jel, i kdyby se ukázalo, že je zranění vážnější. "Na soutěž stejně pojedu, i kdyby to bylo na úkor mého zdraví a musel bych si sám sundat sádru, kdybych ji dostal. Udělám cokoli! Připravoval jsem se zodpovědně a nechci si nechat tuhle příležitost ujít," prohlásil rezulutně David, kterého v pátek čeká live chat s ostatními soutěžícími.

Příběh měl nakonec lepší konec, než jsme čekali. David má zřejmě jen natažené vazy a s nohou ve "škrobáku" se nakonec ještě z nemocnice na párty vrátil. "Měl jsem dostat i berle, ale protože jsem je během roku už jednou měl, tak mi je nedali," krčil rameny sympatický policista a ještě nám prozradil, že je opět single. "Dostal jsem košem přes esemesku," dodal, když ho utěšovala sexy moderátorka Sonia Ebbe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám