Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Užil si dva dny volna, kdy byl pozvaný na soustředění letošních finalistů Muže roku. Pak už se ale stále panující vítěz soutěže David Kremeň (32) vrátil do práce jako policista. A protože jeho revírem je jižní Morava, byla jeho jednotka delegovaná do oblastí postižených tornádem. Super.cz exkluzivně prozradil, jak to tam teď vypadá.

"Na začátku jsme lidem pomáhali uklízet ty trosky, ale teď spíš hlídáme výjezdy a vjezdy vozidel a kontrolujeme i zavazadlový prostor. Rozmohl se tam totiž takový nešvar, že lidé, kteří tam jezdí pomáhat, tak si občas i něco odnesou. Kolegové takhle našli třeba motorovou pilu anebo lopaty. Lidi jsou hyeny i v takové situaci, což nás mrzí," prozradil David s tím, že řada lidí také přijela jen okukovat cizí neštěstí. "Pár lidí jsem takhle otočil," doplnil.

Se službou na Moravě už se ale pomalu loučí. V srpnu ho čeká dvoutýdenní klání v Polsku, kde se rozhodne o titulu Mr. Supranational. A po letošním finále Muže roku, kde předá šerpu svému nástupci, odslouží jen den nebo dva, než změní působiště. Bezpečněji prý bude i díky němu na okrsku v Praze 4, kam se stěhuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám