Hlavní obsah
Článek

Už to bylo, skoro jak když se v populárním pořadu TeleTele ptali Suchoš nebo Geňa Josefa Cardy: Sporťáku, už máš chlapa? Půvabná zpěvačka a herečka Kateřina Klausová (32) na tuhle otázku roky odpovídala negativně a nikdy ji ani žádný partner na žádnou společenskou akci nedoprovodil.

Když jsme se s blondýnkou, známou díky roli Adiny Mandlové ve filmu Filipa Renče (58)  Lída Baarová, jenž ji obsadil i do titulní role muzikálu Tři oříšky pro Popelku, anebo jako nejmladší ze tří sester ze zimní komedie Špindl, potkali tentokrát, byli jsme v šoku. Konečně totiž chlapa má.

"Jsem ve fázi randění, takže konečně můžu odpovědět, že se něco rýsuje," řekla nám Katka na opening párty butiku s italskou módou. O jejího kolegu z branže Davida Krause (44), o němž se jako o jejím partnerovi spekulovalo, ovšem nejde.

"Není ze šoubyznysu, není ani profesionální sportovec, takže myslím, že ho neznáte. Ale kluky, se kterými si můžu zasportovat, vyhledávám. Jak říkám, jsme teprve na začátku, takže teprve budu objevovat, co všechno budeme mít společného. Golf tedy nehraje, ale nevadí, naučím ho to," smála se Klausová, která je velká golfistka.

Se svým novým klukem si bude užívat léto, protože pracovně ho má volnější. "Budu mít teď pauzu od muzikálu Kvítek mandragory, protože se učím na státnice. Ke konci prázdnin začnu natáčet a na podzim bych měla zkoušet další divadlo. Můj hlavní plán je ale odpočinek, chystám se na Sardinii," vypočítala Kateřina.

Reklama

Další články

Načítám