Hlavní obsah
Článek

Zpěvák David Kraus (44) si potrpí na staré věci, které ještě nemají moderní hrany. A oblé tvary začal s věkem obdivovat i u žen. Na výstavě designu nám vyprávěl, jak u něj ke změně vnímání ženské krásy došlo.

"Jako malý jsem sbíral televize, rádia. Oblé věci. Já miluju oblé věci. Třeba křesla ze 60. a 70. let, i takové ty laminátové nábytky. Jsem na oblé věci opravdu hodně ulítlý. U mě doma by si nikdo neublížil o ostré hrany. Jsou tam tedy parkety, které jsou rovné, ale naštěstí je to spojené. Ale mohl bych žít i v bytě, který by měl i oblé stropy, a byl bych ještě šťastnější," řekl nám David.

"To, abych si zamiloval i oblejší ženské tvary, mi trošku trvalo. Musím říct, že jsem byl povrchní blbec a dlouho se mi líbily vychrtlé ženy, které jsem viděl v časopisech. Ale pak, když jsem se s nimi seznámil blíž, zjistil jsem, že mě to až tak netankuje. A pak jsem tedy zkusil něco jiného, a u toho už jsem zůstal," svěřil.

"Musím říct, že vychrtlé ženy jsou krásné na fotkách a na přehlídkách, ale v podstatě nepoužitelné tam, kde jsou ženy nejlepší. Takže to mám radši jinak. Ženská má být kus a mít zadek. Má být do čeho si plácnout," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám