Hlavní obsah
Článek

To, že se z pořadu Tvoje tvář má známý hlas stane takový fenomén, účinkující netušili. Zpěvák David Kraus (44), jenž byl jedním z nejvýraznějších, chtěl dokonce před začátkem natáčení odstoupit. Měl ze show takový strach, že skoro nespal. "Moje přítelkyně mi řekla, že už vypadám jako troska a to to ještě nezačalo," svěřil nám David, jehož životní partnerkou je úspěšná tenistka Barbora Strýcová.

"Volal jsem do produkce, že své účinkování chci zrušit, ale řekli mi, že už to nejde," prozradil Super.cz na afterpárty soutěže Dívka roku, kde byl jedním z porotců a kde také vystupoval. Šílely z něj nejen náctileté finalistky, ale i celé publikum v jičínském divadle. A i když si David zpětně účast v soutěži pochvaluje a pěje ódy na své kolegy a celý tým, popularita, která ji díky miliónové sledovanosti logicky opanovala, jej zas tak moc netěší.

Teď když zmizel z obrazovek, kde jej mohli diváci každou sobotu sledovat, nás zajímalo, kde ho mohou fanoušci vidět. "Nikdo z nás z Tváře jsme nečekali, že to bude mít takový úspěch. Nechal jsem se zarůst, snažím se vypadat jinak, abych se zase vrátil do normálního světa. Nemám řidičák, jezdím vlakem, autobusem, městskou hromadnou dopravou. A musím říct, že jsem nikdy neměl takový problém, že se na mne lidé tak koukají. Až je mi to někdy nepříjemné. Takže když se soustředí, mohou mne lidé vidět v 'emhádéčku'," řekl Super.cz.

Ale samozřejmě se objevuje i jinde. "Oslovilo mne vydavatelství, abych připravil co nejrychleji nové album, dokud to má popularitu. Ale až to bude hotové, tak to bude. Nebudu na nic spěchat jenom proto, že na to koukalo tolik lidí. Pak mne mohou vidět v Hudebním divadle v Karlíně, kde teď připravuju muzikál Bonnie a Clyde, na to se moc těším, jsou tam úžasně talentovaní lidé a je to pro mne nejkrásnější divadlo všech dob. Do toho jsem v Semaforu s panem Jiřím Suchým, což je legenda, o které jsem se učil. Tam jsem taky rád. A do toho budeme hrát na festivalech a koncerty," vypočítal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám