Hlavní obsah
Článek

Zpěvák David Kraus (44) si poprvé vyzkoušel roli modela. "Bylo to poprvé a také naposledy. Je to moje ztělesněná noční můra. Zdá se mi to hodně zženštilé, i když ani herectví není zrovna mužná profese," řekl Super.cz David po přehlídce části kostýmů z muzikálu Lucie.

"A ten můj byl navíc takový trochu holčičí," dodal na konto modelu, který doplňoval velký růžový šátek. Mohl ale dopadnout hůř, kdyby vyfasoval třeba převlek za králíka nebo za talíř. "Tak k tomu by nikdy nedošlo," ubezpečil nás.

David se právě vrátil z Malého Tibetu, kde vyučoval v místní škole. "Přišel jsem k tomu úplnou náhodou, učil jsem děti české písničky, výtvarku a takové multimediální věci. A hlavně jsem si uvědomil, jak si pořád na něco zbytečně stěžujeme a přitom se máme skvěle," svěřil.

David kromě hlavní mužské role v muzikálu Lucie připravuje také koncerty se svojí kapelou, a dokonce založil i novou. "Je romská a chtěl bych ukázat, že Romové nejsou jen zloději a podvodníci, ale mají neuvěřitelný talent na muziku," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám