Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Karel Roden (61) tentokrát opravdu překvapil. Vzal totiž roli v muzikálu, což je u něj opravdu velmi nezvyklé. A nejde o žádný okrajový kousek pouze pro fajnšmekry, ale o dílo, na které by měly chodit davy, které zbožňovaly tvorbu kapely Lucie.

"Hrozně jsme o něj stáli, to, že účast přijal, bylo společným dílem kluků z kapely Lucie a syna jeho partnerky Jany Krausové (70) Davida Krause (44), který s Vaškem Noidem Bártou alternuje hlavní mužskou roli," prozradil tiskový mluvčí Hudebního divadla v Karlíně, jak se k nim Karel Roden dostal, ač sám nikdy neuvažoval, že by si chtěl zahrát na muzikálové scéně.

"Jsme všichni šťastní, že se rozhodl obětovat skoro celé prázdniny a bude s námi zkoušet roli policejního vyjednavače, do které byl obsazen i Lukáš Vaculík (61)," dodal s tím, že hopsat a zpívat na pódiu ale Rodena neuvidíme. Jde totiž o roli, která je čistě činoherní.

Muzikál Větší než malé množství lásky bude mít premiéru v říjnu. Kromě již zmiňovaných si v něm zahrají například Emma Smatana, Bára Poláková, Václav Vydra, Jiří Korn nebo Pavel Liška.

Reklama

Další články

Načítám