Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Syn moderátora Jana Krause (70) David Kraus (44) se sice nechal slyšet, že rozchod s modelkou Anetou Vignerovou (36) proběhl ve velmi přátelském duchu, teď ale konečně přiznal, že citové problémy mu dělají pěknou paseku na duši. Trpí kvůli nim těžkými depresemi. Dokonce takovými, že půl roku za něj musela všem zvedat telefon jeho maminka. „Člověk je unavenej, má sebedestruktivní myšlenky, opovrhuje sám sebou,“ svěřil se zpěvák.

Kraus nedávno natočil nový klip Alternativa, v kterém přiznává, že trpí na smutky, a kde se nechá dobrovolně zfackovat. „Teď smutky nemám. Kdybych měl, tak žádnej klip nedělám. Ale dvakrát v životě jsem zažil stav, kdy pak už vám musí pomoci doktor a dát vám nějaké léky,“ prozradil Top Staru David Kraus. Slíbil si tehdy, že pokud těžké období přežije, ze svých pocitů se vypíše v textu k písni. Dodnes vzpomíná, jak mu bylo, když nával depresí přišel poprvé.

„Chodí za vámi lidi, které jste třeba půl roku neviděl, neberete telefony a všichni se chtějí bavit, ale ono se to hrozně blbě vysvětluje, jaký ten stav je,“ popsal zpěvák, jemuž tatínek už léta dává kšeft ve svém pořadu, který v současnosti vysílá televize Prima pod názvem Show Jana Krause.

„Podruhé už víte, co jsou spouštěče té věci. Neúspěchy, rozchody… Deprese je taková koncentrace smutku a pak už jste smutný vlastně pořád a nevíte z čeho,“ dodal David v pořadu, který vysílá Prima family ve středu večer.

Reklama

Další články

Načítám