Hlavní obsah
Článek

David Hasselhoff (71) se jako plavčík Mitch Buchannon začal po kalifornské pláži prohánět už v roce 1989. Stejně jako jeho parťačka z Pobřežní hlídky Pamela Anderson (56) se snaží udržet ve formě i v pokročilejším věku.

Pro legendárního záchranáře s chlupatou hrudí je elixírem mládí jeho výrazně mladší partnerka Hayley Roberts (36). Americký herec má za sebou dva rozvody a užívá si přízeň o více než generaci mladší partnerky, vedle níž vypadá jako její otec. První Hasselhoffova manželka byla o čtyři roky mladší než on, druhá už o deset. S přibývajícím věkem má nejspíš slabost pro stále mladší ženy. Od současné partnerky jej dělí 28 let.

David Hasellhoff je na pláži stále jako doma. Nedávno se svou blondýnkou pochlubil na premiéře nové Pobřežní hlídky. Kultovní seriál se dočkal remaku v podobě celovečerního filmu, v jehož obsazení nemohl představitel Mitche chybět.

Když už byl David v Miami, samozřejmě nemohl vynechat zdejší proslulé pláže. Herec v plavkách potvrdil, že je stále fit. Na lehátku laškoval se svou snoubenkou, která by v bikinách mohla zpestřit obsazení Pobřežní hlídky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám