Hlavní obsah
Článek

Po více než pěti letech konečně kývla na žádost o ruku od jednoho z největších hollywoodských fešáků 90. let Davida Hasselhoffa (71)... Řeč je o velšské modelce a bývalé prodavačce Hayley Roberts, která odolávala jeho žádosti o ruku tak dlouho, až se málem nedočkala. Třiašedesátiletý herec a zpěvák se ale nakonec odhodlal to znovu zkusit a tentokrát to vyšlo!

David si svou blond přítelkyni chtěl vzít v počátcích vztahu, v roce 2011 si ovšem postěžoval, že jej partnerka už dvakrát odmítla. Není divu, že herec s další žádostí váhal. Nakonec se k ní ovšem podle svých slov odhodlal během romantického pikniku na pláži v Malibu a Hayley byla prý tak nadšená, že plakala dojetím. David přiznal, že se bez ní cítí opravdu nešťastný a že s dotazem vyčkával, jelikož si myslel, že je pro ni příliš starý.

„Skutečně jsem netušila, že se chystá to udělat. Jsem pořád ohromena. Nejdřív jsem si myslela, že si dělá legraci. Už dřív se mě ptal, zda si jej vezmu. Pak ale vytáhl prsten. Plakala jsem tak moc, že s tím dotazem musel deset minut počkat,“ nechala se slyšet Hayley, pro niž prý sedmadvacetiletý věkový rozdíl nehraje ve vztahu s dvakrát rozvedeným hercem žádnou roli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám