Hlavní obsah
Článek

Odhalené tělesné partie blonďaté sexbomby sice nejsou žádnou vzácností, ale Pamela Anderson (56) ráda dokazuje svou odolnost vůči plynutí času. Po nedávném nahém pózování pro Playboy se v plné síle vrátila k Pobřežní hlídce.

Herečka sice nejprve nechtěla o novém zpracování seriálu, který z ní učinil sexsymbol 90. let, ani slyšet, ale nakonec se před kamerou přece jen objeví. Tvůrci Pobřežní hlídky 21. století obsadili nové tváře, takže legendárního plavčíka Mitche Buchannona ztvární hromotluk Dwayne Johnson. Menší roli však dostal i jeho původní představitel David Hasselhoff (71).

Jeho účast nejspíš zapůsobila na Pamelu, která překousla, že postavu C. J. Parker po ní převzala Kelly Rohrbach, a smířila se s menším prostorem. Už při příjezdu na natáčení Anderson potvrdila, že není žádná vykopávka. Při vystupování z auta se jí šaty vyhrnuly až k rozkroku a ukázala stehýnka. Před kamerou se nejspíš v kultovních červených plavkách neobjeví, ale nedávno je zúročila alespoň ve žhavé reklamní kampani.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám