Hlavní obsah
Článek

Jméno Cindy Margolis nejspíš znají jen její věrní obdivovatelé, ale před šestnácti lety kvůli jejím sexy fotkám padalo internetové připojení. Teď si pořídila obří ňadra a ukázala, že její ženské zbraně jsou v plné pohotovosti i těsně před dovršením padesátky.

Modelka a herečka s extrémním hrudníkem patří k průkopnicím virtuálního pokušení. Už v 90. letech totiž vytušila obrovský potenciál internetu a začala na síti propagovat své tělesné přednosti. V roce 1999 byla dokonce zapsána do Guinessovy knihy rekordů jako „nejstahovanější žena všech dob“. Už o rok později ji ale překonala Danii Ashe.

V době, kdy kvůli Cindy kolabovala internetová připojení, však americká sexbomba vypadala podstatně přirozeněji, protože ještě neměla obří silikony, jimiž nejspíš chtěla vzkřísit uvadající kariéru. Na premiéře třetího dílu béčkového hororu Žralokonádo se máma třináctiletého Nicholase a desetiletých dvojčat Sabriny a Sierry prezentovala jako porno hvězda.

Její prsní nálož se ve filmu, kde se kromě létajících žraloků objeví i Ian Ziering alias Steve z Beverly Hills 90210, anorektička Tara Reid (48) či Playmate Kendra Wilkinson, určitě neztratí. Cindy však nejvíce těší, že se v titulcích objeví společně s legendárním plavčíkem Davidem Hasselhoffem (71). V roce 1993 se totiž vedle svého idolu mihla v jedné epizodě Pobřežní hlídky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám