Hlavní obsah
Článek

Od dob, kdy se s Pamelou Anderson (56) proháněl po kalifornské pláži v červených plavkách, už uběhlo přes 20 let, ale David Hasselhoff (71) nad přibývajícím časem vyzrál. Vedle výrazně mladší partnerky je natolik spokojený, že ani nepostřehneme jejich značný věkový rozdíl.

Hasselhoff se svou novou životní láskou zpestřil londýnskou premiéru filmu Vincentův svět, v němž sice nehraje, ale přesto byl největší hvězdou slavnostní projekce. Seriálový Mitch Buchannon už sice patří mezi šedesátníky, ale po boku Hayley Roberts může úspěšně předstírat, že patří k později narozeným.

Hvězda Pobřežní hlídky a Knight Ridera se s krásnou blondýnkou dokonale sladila, a atraktivní páreček v tónech azurové modři splynul i s blankytným kobercem, po němž hosté kráčeli na premiéru.

Vztah Davida s bývalou servírkou Hayley, která má věkové mnohem blíže k hercově dceři stejného jména, zpočátku vzbuzoval podezření, že jde jen o úlet starého kocoura. Hasselhoff je však zamilovaný už pět let a nikdy nepůsobil tak spokojeně jako nyní. S Hayley by rád vstoupil do svého třetího manželství, ale jeho láska to prozatím odmítá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám