Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V německém Düsseldorfu se v neděli večer uskutečnil 29. ročník cen MTV Europe Music Awards a mezi slavnými hosty byl poněkud překvapivě i herec David Hasselhoff (71) a jeho půvabná, o téměř třicet let mladší manželka Hayley Roberts (42). Sedmdesátiletý herec a zpěvák, proslulý nejvíce svými rolemi v seriálech Pobřežní hlídka a Knight Rider, se tentokrát se ženou sladil do černé.

Dvojice se k sobě před fotografy tiskla a nechyběl ani polibek, je vidět, že i po jedenácti společně strávených letech jim to pořád skvěle klape. Hayley navíc dala na odiv své sexy křivky v šatech s průstřihy a David se dmul pýchou.

Pro herce, který v minulosti neblaze proslul i svými problémy s alkoholem, kdy jej dokonce jako odstrašující případ v podroušeném stavu natočila v roce 2007 vlastní dcera Taylor Ann, se jedná už o třetí manželství.

Jeho první ženou byla v letech 1984 – 1989 herečka Catherine Hickland (66) a druhou pak herečka Pamela Bach (59), s níž má David dvě dcery – již zmiňovanou Taylor Ann, které je dnes dvaatřicet, a o dva roky mladší Hayley, jež je úspěšnou plus-size modelkou a herečkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám