Hlavní obsah
Článek

Herec a zpěvák David Gránský (32) je otcem. Jeho manželka Nikola v noci ze středy na čtvrtek porodila jejich prvního potomka.

Podle Sedmičky se stali rodiči chlapečka. Pohlaví manželé věděli, ale nechávali si ho jako překvapení.

Jen pár dní před porodem stihli ještě poslední těhotenské focení. Nikola se zcela odhaleným bříškem zapózovala před objektivem fotografky Lenky Hatašové pro Magazín Práva, který vyjde již tuto sobotu. Jde také o poslední otevřený rozhovor před porodem.

Nikola v těhotenství přibrala 10 kilogramů. Kromě prvních pár měsíců požehnaný stav prožívala velmi dobře a na své první miminko se velmi těšila. V plánu měla přirozený porod, nakonec však přivedla na svět syna císařským řezem.

Na miminko už se doma pečlivě připravovali. „Už máme od rodiny a kamarádů spoustu různého oblečení a potom samozřejmě všechny ty lahvičky, sterilizátory, dudlíky, plenky, chůvičky nebo kočárek. Pokojíček začínáme teď kompletně připravovat, jelikož nám dorazí veškerý nábytek, takže se těšíme a zároveň cítíme, že do cílové rovinky moc nezbývá,“ svěřil se začátkem května Super.cz David, který je novopečeným tatínkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám