Hlavní obsah
Článek

Sedmý díl show Tvoje tvář má známý hlas ovládly česko-slovenské hity. Na pódiu se střídala dojemná vystoupení i energická čísla.

Tentokrát se zapotil především David Gránský (32), který kvůli nemoci Vojty Drahokoupila (28) vystoupil hned dvakrát. Poprvé rozproudil porotu jako temperamentní Daniel Nekonečný (†52), podruhé jako David Koller s kapelou Lucie, ve které si zahrál také porotce Jakub Kohák (49).

K slzám dojala svým vystoupením Jitka Boho (32) coby Iveta Bartošová (†48). Písní Tři oříšky nakonec rozplakala i sama sebe a vysloužila si první místo. Pomyslnou stříbrnou medaili si odnesla Hana Holišová (43) jako Lucie Bílá (57) a bronzové místo obsadil Roman Vojtek (51) alias zesnulá folklorní zpěvačka Jarmila Šuláková.

Přestože jeho maska vyvolala u diváků rozporuplné reakce, Romana Vojtka by za silikonovou tváří rozpoznal jen málokdo a tanečním vystoupením v kroji nadzvedl ze židle i hostující porotkyni Veroniku Arichtevu (37). Fanouškům v tomto kole chyběl už jen humor Ondřeje Sokola (52), který se kvůli chřipce natáčení neúčastnil a moderování zůstalo na Aleši Hámovi.

Podívejte se v galerii, jak se povedly všechny proměny.

Reklama

Další články

Načítám