Hlavní obsah
Článek

Iva Pazderková (44) a David Gránský (32).prošli v novém díle Tváře takovou proměnou, že by je nepoznali ani jejich příbuzní. Iva ztvární Evu Urbanovou, David Jasona Derula.

„Proměna je opravdu skvělá, vlastně největší, kterou jsem v této sérii měl, takže se na toto vystoupení neskutečně těším,“ říká David, jenž v maskérně strávil několik hodin.

Vizuální, ale také pěvecká výzva pak čekala Ivu, která musela předvést operní výkon. Hlasové dovednosti prověřila s árií Měsíčku na nebi.

V sérii šampionů se s nimi potkávají Petr Rychlý, Jitka Boho, Marta Jandová, Albert Černý, Hana Holišová, Vojta Drahokoupil, Berenika Kohoutová a Roman Vojtek.

V posledních týdnech soutěž vzbudila pozornost také tím, že si diváci začali všímat, že maskéři přestali barvit interprety afroamerických umělců tmavou tělovkou. Děje se tak už od minulé řady, dle slov PR koordinátora pořadu Vojtěcha Boháčka proto, že se mění doba „a s ní i náhled na to, co naše civilizace považuje za přijatelné“. Jde o nařízení majitele licence.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám