Hlavní obsah
Článek

V pokračování seriálu Modrý kód, který se nyní uvádí pod názvem Sestřičky, už doktorku Veroniku Jánskou vídat nebudeme. Její představitelka, herečka Vanda Chaloupková ale rozhodně nesedí s rukama v klíně. Vídat ji můžeme například v představení Meda na pražské Kampě a chystá se i na další divadelní hru spolu s kolegou ze seriálu Davidem Gránským (32).

Kromě toho se Vanda s vervou vrhla na navrhování oblečení. O tom, že by ji to bavilo, jsme si povídali už při minulém rozhovoru. Svoji značku vtipně pojmenovala jako Vandy Hadry a jeden ze svých kousků předvedla i jako členka poroty 31. ročníku soutěže Dívka roku. Pod černé šaty s výstřihem na zádech se podprsenka rozhodně vzít nedala, nicméně útlá herečka ji ani nepotřebuje.

Mimochodem Vanda, která spolu s Robertem Jaškówem (54) předávala i cenu vítězce, patnáctileté Valérii Kaňové, se soutěže sama účastnila. "Bylo to před patnácti lety, kdy probíhalo finále v Ostravě a mám na to ty nejkrásnější vzpomínky. Dokonce jsem našla ve starých výstřižcích ještě fotku, jak jsem tehdy vypadala," svěřila mimo jiné na naši kameru.

Reklama

Další články

Načítám