Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Místo hraní v muzikálech a natáčení seriálu je poslední týdny David Gránský (32) převážně doma. Stejně jako řada dalších umělců nemůže vykonávat svoji práci, a tak veškerý čas tráví se ženou Nikolou a jejich čtyřnohým mazlíčkem.

Společně nyní natočili vtipné video ze svého pobytu mezi čtyřmi stěnami. „Týden v karanténě. Co si budem. My kluci to v tý karanténě nemáme úplně jednoduchý, že jo,“ svěřil se k videu Gránský. „Holky se dokážou zabavit různými aktivitami, zatímco my...,“ dodal David sestřihu týdenního harmonogramu, na kterém převážně sedí u playstationu a hraje hry.

Muzikálový zpěvák a herec, kterého diváci vídají v Modrém kódu, okamžitě pobavil své fanoušky. „Tak u nás to vypadá stejně, a to ani nezáleží na tom, jestli je karanténa, nebo ne,“ začali mu příspěvek postupně komentovat. „Co si budeme povídat... My ženy máme stále co dělat,“ dodala další fanynka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám