Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většinu herců jsme ještě nedávno vídávali především na divadelních prknech nebo v nejrůznějších seriálech. Poslední dobou ale hodně z nich doma smylo prach z dávno odložených šicích strojů a začalo šít tolik potřebné roušky.

A kdo třeba neumí šít, snaží se v současné době pomáhat, jakkoliv to jde. A jedním z těch, kdo pomáhá, je i představitel Matyho Bojana ze seriálu Modrý kód David Gránský (32). Natočil několik edukačních spotů, mimo jiné o hygieně rukou. Možná si myslíte, že si všichni myjí ruce správně, ale opak je pravdou.

„Když jsem byl televizí osloven, jestli bych ve spolupráci s Českým červeným křížem natočil edukační spoty, bral jsem to jako samozřejmost a rovnou jsem souhlasil,“ sdělil nám David, kterého teď budeme vídat ve dvou nových spotech na televizní obrazovce k prevenci před nakažením koronavirem.

„Během dvou hodin jsme v seriálových ateliérech natočili dva spoty, jeden se týká zásad správného mytí rukou a druhý nošení roušek. Oba spoty jsme natočili s mou hereckou kolegyní z Modrého kódu Kristýnou Frejovou. Jsem rád, že díky těmto spotům můžeme o dané problematice informovat širokou veřejnost a třeba i pomůžeme,“ doplnil Gránský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám