Hlavní obsah
Článek

Již více než přes půl roku se potkávají téměř denně před televizními kamerami. Jsou to nejen herečtí kolegové, ale také kamarádi. David Gránský (32) a Vanda Chaloupková jsou šťastně zadaní, David již ženatý, Vandu teprve cinkot svatebních zvonů čeká. Nyní jim scenáristé seriálu Modrý kód předepsali milostnou dějovou linku. My jsme je na natáčení navštívili a vyzpovídali je, jak se jim scény tohoto typu natáčí.

„David je velmi dobrý herecký kolega, takže vůbec nebyl problém točit choulostivější scény,“ práskla nám půvabná Vanda. A jak jsme se dozvěděli, velmi často se také při natáčení těchto kuriózních scén nejen herci, ale i členové štábu pobaví.

„Naopak jsme se i nasmáli, měli jsme se líbat a lehnout si na sedačku a srazili jsme se omylem čely. Pamatuju si docela velkou ránu a smích,“ svěřila se smíchem herečka.

Gránský nám zase prozradil, že má často problém se studem. „Popravdě, já jsem stydlivý, a moc, ale jsem herec, a co je napsáno ve scénáři, dobře narežírované a má to smysl, tak s tím vlastně problém nemám,“ sdělil nám Gránský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám