Hlavní obsah
Článek

Jednou z hvězd populární soutěže se stal během druhé řady. David Gránský (32) se díky svému talentu v show Tvoje tvář má známý hlas probojoval až do finále a za Janem Cinou tehdy skončil druhý. Stejně jako řada jeho kolegů se i on vrátil před diváky oblíbeného pořadu.

Za úkol dostal vystupovat po boku aktuální soutěžící, mladé herečky a stepařky Kateřiny Marie Fialové. S ní si zazpíval celosvětově známý duet Princess of China, který má na svém kontě Rihanna a nazpívala ho společně se zpěvákem skupiny Coldplay, Chrisem Martinem.

Na proměnu a spolupráci s mladou kolegyní se těšil nejen David, ale i půvabná brunetka, která byla z vylosované interpretky nadšená.

„Já se teda upřímně těším až moc, mám totiž Rihannu velmi ráda. Obdivuji ji ve všech věcech – ať je to móda, herectví nebo zpívání. Jsem ovšem zároveň i nervózní, právě proto, že je to můj vzor. Nejtěžší je být v klidu. Ona v sobě má nonšalanci, která mě baví, ale je dráždivá a erotická,“ prozradila Kateřina Marie Fialová k sobotní proměně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám