Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Davida Gránského (32) pravidelně vídáme jako doktora Matyho Bojana v seriálu Modrý kód. Scenáristé jeho postavě od začátku předepsali, že ho bude zdobit jizva na tváři.

Před každým natáčením tedy musel herec trávit určitý čas v péči maskérů, kteří mu speciálním způsobem aplikovali zranění na obličej.

„Skoro dva roky jsem chodil s předstihem na natáčení, protože jsem musel trávit čas v maskérně, který maskéři potřebovali k aplikaci jizvy na můj obličej, protože role Matyho měla jizvu od nástupu do seriálu. Během dvouletého natáčení jsme aplikaci jizvy zvládli místo počáteční téměř hodiny jen za 30 minut,“ sdělil nám oblíbený herec.

Scenáristé však nyní zasáhli do osudu Matyho Bojana a rozhodli se, že ho pošlou na plastickou operaci.

„Těší mě, že já už nebudu muset trávit tolik času v maskérně třeba jako Sabina Laurinová (52). A co si budeme povídat, když například točíte deset obrazů denně, máte jizvu na tváři od rána do večera, která tam nepatří, tak tím kůže fakt trpí,“ prásknul nám David.

Velkou výhodou je pro herce, který má velmi nabitý pracovní diář, také nezanedbatelná úspora času. „Takže teď už přijdu na natáčení, rychle se převléknu za doktora, v maskérně strávím maximálně pět minut a jde se točit,“ dodal závěrem herec, kterého vídáme také v muzikálu Muž se železnou maskou v Divadle Broadway.

Reklama

Další články

Načítám