Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dobrou zprávou pro Davida Gránského (32) je, že ačkoliv skončil TopStar magazín, který moderoval, stále má v televizi dost příležitostí.

Kromě show Česko Slovensko má talent je to i seriál Modrý kód, který se díky ohlasům diváků hned tak s obrazovkou nerozloučí. Nemusí mít tedy starost, že dům, do jehož stavby se pustil, zůstane nedokončený.

"Barák už víceméně stojí, takže se nebojím, že bych ho nedostavěl. Není to jen díky televizním projektům, ačkoliv je to můj velký příjem. Kdybych dělal jenom divadlo, budu muset, bohužel, stavět barák jenom z divadla, třeba o něco skromnější. Ale jsem samozřejmě rád, že se Modrý kód pořád točí," míní herec a moderátor.

David, který si vzal svoji partnerku Nikolu po sedmiletém vztahu, je teď bombardován otázkami, zda si po svatbě pořídí i miminko.

"Tuhle otázku jsme zatím ještě ani neotevřeli. Uvidíme, jak to bude probíhat, ale ničemu se nebráníme. Niki tedy tuhle moji odpověď nenávidí. Má pocit, že to mám teda v plánu. Ale ne, není to aktuálně na pořadu dne. Je mi sedmadvacet, tak mám ještě dost času," myslí si David.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám