Hlavní obsah
Článek

Není to tak dlouho, co ruku Vojty Drahokoupila (28) zdobila ortéza. Zpěvák se před několika měsíci upnul na práci a důsledkem velkého pracovního tempa a únavy se mu udělalo špatně, omdlel a vykloubil si rameno. Nyní musel mladý muzikant opět vyhledat lékařskou pomoc.

Na zkoušce připravovaného muzikálu Tarzan se Vojta v Divadle Hybernia zranil a musel do nemocnice. Odneslo to znovu jeho rameno. „Tarzan je nejnáročnější muzikál, jaký jsem kdy zkoušel. Dal jsem tomu všechno, ale akrobacie je v něm nesmírně náročná,“ vysvětlil Drahokoupil, který si opět vykloubil rameno, své role se ale vzdát nechce.

Podle lékařů se teď bude muset alespoň tři týdny šetřit. Premiéru muzikálu, v němž se alternuje v roli Tarzana s Davidem Gránským (32) a Petrem Pechou (34) to ale neohrozí. A prozatím se budou v roli alternovat kolegové. Akrobatické výstupy se upraví tak, aby se Vojta mohl brzy vrátit na jeviště. Během focení, na které dorazil Drahokoupil s ortézou na ruce, bylo ale i přes snahy se usmívat patrné, že zatím mu do zpěvu příliš není.

Reklama

Další články

Načítám