Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako středověký rytíř se svým čtyřnohým parťákem, tak se nechal zvěčnit David Gránský (32). Herec a moderátor se rozhodl focením pomoci neziskovému projektu na podporu zvířat a na jeden den odložil hraní na druhou kolej. Focení kalendáře si vedle krásného koně opravdu užíval.

„David fotil s 24letým koněm Bajanem, kterého majitelka zachránila z jatek a dnes je po něm pojmenován celý spolek, kterému jsme přijeli pomáhat. Tento krásný arabský kůň dříve vystupoval na rytířských soubojích po celé Evropě,“ svěřila fotografka Marketa Novak ke snímkům pro projekt Jsem součástí přírody.

Herec a moderátor si odpoledne s bílým ořem naprosto užíval. „David se na focení choval jako pravý rytíř a myslím, že Bajan možná s ním vzpomněl na staré rytířské časy, jeho modré oči nám krásně hrály s jezírkem v pozadí. Na fotografiích můžete vidět cit, s kterým David ke zvířeti přistupoval,“ svěřila fotografka k sérii snímků, na kterých se známý herec převtělil do opravdového rytíře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám