Hlavní obsah
Článek

Najít mezi muzikálovými zpěváky pořádného chlapáka, na jehož tělo je radost pohledět, není jednoduché. Peter Pecha (34) patří mezi ty, po kterých se dá s jistotou sáhnout. Za titulní roli v Rockym, kde si zahrál jen v trenkách a pořádně na ni posiloval, dostal dokonce prestižní divadelní cenu Thálie.

Pecha se bude svlékat opět, tentokrát ještě víc. S Davidem Gránským (32) bude alternovat titulní roli v připravovaném muzikálu Tarzan. "Oblečený budu jenom v bederní roušce, tak snad bude držet, abych neukázal ještě víc. Nicméně jsem trochu polevil ve cvičení, takže jsem opět musel najet na pořádné tréninky a taky na dietu," svěřil Peter, který si i na narozeninové oslavě baru odepřel kvůli formování postavy alkohol a dal si jenom lehkou colu. O tom, jak hubne, nám vyprávěl i na videu.

V srpnu se Peter žení, svatbu ale asketicky pojmout nechce. "Budu se snažit to naplánovat tak, aby svatba dopadla na den, kdy se může hřešit, a nepřijdu tak o svatební dort ani o další pochutiny," vysvětlil zpěvák, který si bere dlouholetou přítelkyni, také zpěvačku, Kateřinu Sedlákovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám