Hlavní obsah
Článek

Před kamerou se naposledy objevila před několika lety, a to hned ve dvou českých filmech. Půvabná slovenská zpěvačka Kristína Peláková (31), vystupující pod uměleckým jménem Kristina, má nejen krásný úsměv, ale i figuru. A právě kvůli ní dostávala filmové role.

„Věnuji se teď jen zpěvu. Zahrála jsem si v české komedii Život je život a v pohádce Johančino tajemství, ale od té doby mi chodily nabídky, se kterými jsem se neztotožnila. Byly to role, které byly jen přijít a mít tam jen na chvilku jen líbivé scény, takže jsem si říkala, že to by mě určitě nebavilo," svěřila Kristina, která vystudovala herectví, a nechce tak přijímat pouze role, ve kterých by ukazovala své tělo.

Pokud by přišla nabídka, která by se jí okamžitě zalíbila, rozhodně by neváhala. „Miluji pohádky, takže do dalšího podobného natáčení bych šla. Nyní se spíš věnuji svojí hudební kariéře,“ prozradila kráska na křtu svého nového videoklipu.

Duet Stále ťa mať nazpívala s Davidem Gránským (32), kterého si sama vyhlídla. „Seznámili jsme se při jednom reklamním projektu a pak jsme se potkali ještě při jednom focení a sedli jsme si, takže jsem Davida oslovila, jestli by se mnou nenazpíval duet,“ svěřila se na křtu romantické písně Slovenka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám