Hlavní obsah
Článek

Fešák David Gránský (32) alias Maty Bojan si v seriálu Modrý kód užívá jednu milostnou scénu za druhou. Jeho vášnivé pletky s půvabnou Evou Josefíkovou (34) coby Lucií jsou na televizních obrazovkách čím dál tím víc vášnivější.

Milostné vzplanutí mezi nimi graduje, což je patrné i z naší video ukázky. Hercům se natáčení choulostivých scén opravdu povedlo a působí více než důvěryhodně.

Tentokrát se David v rámci své role zraní při rvačce, a tak polibky, alespoň ty seriálové, natáčel za pomocí aplikované umělé krve.

„S Evou Josefíkovou jsme léta kamarádi. Já osobně jako David Gránský jsem stydlivý. Nyní však scenáristé předepsali mé roli Matyho vášeň s Evičkou Josefíkovou a musím říct, že určitou dávku nervozity jsem při natáčení cítil,“ sdělil nám herec, který tak byl rád, že na place nebylo moc lidí.

„U těchto choulostivějších, ať už líbacích, nebo postelových scén se vždy eliminuje počet osob štábu na co nejmenší, aby měli herci klid,“ vysvětlil člen štábu. David tak mohl odhodit stud a popustit uzdu své herecké fantazii.

Reklama

Další články

Načítám