Hlavní obsah
Článek

Milostné vzplanutí, to předepsali scenáristé Davidovi Gránskému (32) a Evě Josefíkové (34). Herci se na sebe museli vrhnout při natáčení jedné ze scén seriálu Modrý kód, kde se objevují jako lékaři Maty Bojan a Lucie Krutinová. A nutno říct, že scéna plná vášně se jim opravdu povedla.

„Já musím za sebe říct, že ačkoli jsem herec, který chodí s kůží na trh, tak jsem stydlivý. Zatím jsem měl vždy to štěstí, že co jsem měl ve svých rolích napsáno ve scénářích, co se týká milostných scén, tak mělo své opodstatnění a smysl. S Evou Josefíkovou jsme kamarádi,“ sdělil nám oblíbený herec, který musel před kamerami předvést vášnivou líbací scénu.

„Líbací scény v Modrém kódu se mi točí samozřejmě s větší nervozitou než běžné scény, to musím přiznat, ale zase s menší, než kdybych měl jít fakticky operovat. Samozřejmě trošku nervózní jsme s Evou byli i proto, že jsme věděli, jak na to fanoušci a diváci Modrého kódu dlouho čekají a jak dlouho to našim postavám přejí. Takže malý pocit zodpovědnosti, i aby to bylo podle jejich představ, tam byl,“ dodal se smíchem David.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám