Hlavní obsah
Článek

Na tenhle výlet jen tak nezapomenou. David Gránský (32) se konečně odhodlal a před svou dlouholetou přítelkyní pokleknul. Muzikálový herec a moderátor se vyslovil během dovolené v USA, kam spolu vyrazili.

„Řekla ANO,“ připsal si David na sociální síť a pochlubil se zásnubním prstenem, který své přítelkyni Nikole navléknul v New Yorku, kde se aktuálně nachází. Gránský se už v červnu pochlubil, že se těší do USA, kam vycestuje úplně poprvé.

Žádost o ruku už v té době nejspíš plánoval. Bylo také na čase, muzikálový zpěvák, známý například z Muže se železnou maskou, totiž se svou milou začal už také stavět dům. „Než zasadíme strom a zplodíme syna, tak bychom si dům rádi užili bez potlapkaných stěn. Za rok budeme bydlet, pak bychom si to alespoň půl roku chtěli užit sami s Niky,“ prozradil David.

Než naskočí do zkoušení své nové role prince v show Tři oříšky pro Popelku, která ho čeká od konce srpna, bude si moct svou lásku užívat během cestování po Americe, chtějí toho totiž z USA vidět za takřka měsíční dovolenou co nejvíce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám