Hlavní obsah
Článek

Po třech letech působení v Divadle Radka Brzobohatého zabouchli herečce a zpěvačce Evě Burešové (24) dveře před nosem. „Dostala jsem od vedení divadla výpověď jen pár dnů před odehráním svého posledního představení. Zavolali mi to po telefonu,“ svěřila Eva, která je z přístupu současného vedení divadla v rozpacích.

Ještě víc ji ale zaskočilo, proč se s ní současná majitelka a ředitelka divadla Romana Goščíková rozhodla rozvázat spolupráci. „Nelíbilo se jim, že jsem začala spolupracovat na nové činohře s Hankou Gregorovou (71), která ještě do nedávna divadlo vlastnila. Jejich vysvětlení bylo, že jednám proti zájmu divadla. Já ale ve smlouvě nemám, že bych nemohla hrát v jiných divadelních produkcích,“ prozradila Super.cz rozhořčeně Eva s tím, že výpověď raději minulý týden podepsala.

„Bylo mi také sděleno, že je to vlastně taková nepsaná domluva, že nikdo s Hankou nesmí spolupracovat, vyhodili kvůli tomu také kolegu Vojtu Eflera. V takovém prostředí se mi tam pracovat nechtělo a nejsem jediná. Včera jim dal výpověď také kolega David Gránský (32), se kterým hraji v seriálu Modrý kód,“ řekla nám herečka.

Současná ředitelka Divadla Radka Brzobohatého Romana Goščíková se k celé situaci odmítla vyjádřit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám