Hlavní obsah
Článek

Když jim byla nabídnuta hlavní role krále Ludvíka XIV. v muzikálu Michala Davida (63) Muž se železnou maskou v Divadle Broadway, možná David Gránský (32), Jan Kopečný a Vojta Drahokoupil ani netušili, že budou mít ve scénáři předepsanou svlékací scénu, ve které odhalí část těla. Naštěstí se ani jeden z protagonistů za svou postavu vůbec nemusí stydět.

„Díky tomu, že jsem extrovert, se moc nestydím a se svlékací scénou nemám problém. Ale před každým představením v divadle i před koncertem mám trému. Myslím si, že bez ní to není ono,“ svěřil se první představitel královské role Vojtěch Drahokoupil.

„Už jako dítě jsem byl exhibicionista. A jelikož je moje práce zpěv a herectví, tak ostych není na místě. A na otázku, zdali mi dělají problém stydlivé scény, odpovím, jak kdy a jak s kým. Ale upřímně skoro všechny moje kolegyně jsou krásné ženy. Lhal bych, kdybych řekl, že se mi sem tam nějaký ten polibek v rámci představení nelíbí,“ prásknul nám další král Ludvík Jan Kopečný.

„Popravdě, já jsem stydlivý, a moc, ale jsem herec, a co je napsáno ve scénáři, dobře narežírované a má to v představení smysl, tak s tím vlastně problém nemám,“ sdělil nám závěrem poslední představitel titulní role David Gránský.

Který zpěvák se vám líbí víc?
Vojtěch Drahokoupil
7,7 %
Jan Kopečný
29,3 %
David Gránský
63 %
Celkem hlasovalo 758 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám