Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalista show Tvoje tvář má známý hlas Jan Kopečný, kterého fanynky milují díky dlouhým vlasům a vypracovanému tělu, si může konečně pořádně oddychnout. I přesto, že soutěž nevyhrál, má velký důvod k oslavě. Divákům se představil jako král Ludvík XIV. v muzikálu Muž se železnou maskou v Divadle Broadway. Měsíc po oficiální premiéře tak doplnil v roli Davida Gránského (32) a Vojtěcha Drahokoupila.

„Poslední půlrok mě naplno zaměstnávala televizní show, věnoval jsem jí téměř celý svůj volný čas, a proto jsem roli Ludvíka nazkoušel víceméně jako samouk doma z videozáznamu. Měl jsem samozřejmě obrovskou trému, protože je to velká a náročná role, a proto jsem opravdu rád, že už to mám za sebou,“ sdělil nám zpěvák.

Kopečný měl na premiéře podporu od své přítelkyně, se kterou randí už přes tři roky. „Premiéru se mnou strávila v zákulisí má přítelkyně, která hlídala každou stránku scénáře a byla mi velkou oporou. V hledišti jsem měl také rodiče,“ dodal závěrem zpěvák, který se své nové role zhostil na výbornou a nemusí se tak obávat od producentů žádných pokut.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám