Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Davida Gránského (32) mohou vídat diváci muzikálu Muž se železnou jen v ručníku. Po premiéře nám svěřil, je trochu nervózní, když se musí na jevišti předvádět polonahý, na což není zvyklý. Ale své tělo předvede i filmovým divákům díky komedii Špindl, kterou točil.

Horská zimní komedie z prostředí Špindlerova Mlýna vstoupí do českých kin společně s prvním zimním dnem. Komedie Špindl ukazuje dámskou jízdu tří sester na horách, přičemž filmu vévodí sarkastická postava s tváří Anny Polívkové a její milostné trable.

Snímek natočil Milan Cieslar, tvůrce úspěšných komedií Láska je láska nebo Život je život. V hlavních rolích si zalyžují již zmíněná Anna Polívková, dále Kateřina Klausová, Anita Krausová, Oldřich Navrátil, Jan Révai nebo právě David Gránský. Na krkonošských svazích a v horských chalupách se objeví i Karel Zima, Jakub Kohák, Alice Bendová, Marek Vašut, Lukáš Pavlásek a další.

„Natáčení filmu Špindl bylo jedno z nejzábavnějších v mém životě. Scénář filmu je tak vtipný, že mě okamžitě dostal a vlastně mi ani nevadilo, že jsem musel v jedné scéně běhat úplně nahý v mrazu. Snad to nakonec diváci a hlavně divačky ocení,“ vzpomněl si David na jednu ze scén.

Špindl chce navázat na ty nejlepší tradice veseloher z prostředí českých hor, jako byly filmy S tebou mě baví svět, Sněženky a machři, Snowboarďáci nebo nedávná Padesátka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám