Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak jsme v minulém týdnu informovali, herec a moderátor David Gránský (32) tráví svou zaslouženou dovolenou na slunném španělském ostrově Mallorca.

Chvíle u moře si s ním užívá nejen jeho přítelkyně Nikola, se kterou tvoří již několik let stabilní pár, ale také další členové rodiny.

„Najeli jsme na režim, kdy na dovolenou vyrážím s celou rodinou. V zimě jsme strávili společnou dovolenou v Egyptě a bylo to skvělé,“ svěřil se nám zpěvák. Z rodinné dovolené na Mallorce se David pochlubil fotografií, na které je zachycen se svými bratry Jaroslavem a Tomášem.

Dovolená na Mallorce však není posledním hercovým volnem v tomto roce. „Přítelkyně mi darovala k 25. narozeninám letecký zájezd do Anglie, do ateliéru, kde se natáčel Harry Potter, kterého od malinka miluju, na to se opravdu moc těším,“ práskl nám Gránský.

Na další volno ale nebude čas, protože David tento týden opět začíná zkoušet titulní roli krále Ludvíka XIV. v chystaném muzikálu Michala Davida Muž se železnou maskou v Divadle Broadway, natáčí seriál Modrý kód a od září ho opět čeká divadelní sezóna a moderování Top Star magazínu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám