Hlavní obsah
Článek

Jako ve svém živlu se cítil zpěvák Vojta Drahokoupil, který byl jediným mužským účinkujícím na vyhlášení soutěže Dívka roku. Čtrnáctileté a patnáctileté dívky jsou totiž přesně ve věku jeho fanynek, když ještě donedávna vystupoval se skupinou New Elements.

"Taky si pár finalistek přišlo pro podpis a chtělo se společně vyfotit. Pro mě to byl nádherný večer," pochvaloval si Vojta, který si vybral i svoji favoritku. "Ale všech deset bylo moc hezkých a myslím, že z nich vyrostou nádherné ženy," mínil zpěvák, který ale holky jen okukoval, a to nejen kvůli jejich nízkému věku, ale i proto, že je zadaný. "Nakonec jsou jen o šest let mladší než já, to není zase tolik," smál se.

Vojta se po konci v kapele vrhl na muzikály a věnuje se svojí sólové dráze. "V Muži se železnou maskou mě čekají dvě role, budu zkoušet postavu Raoula a také hlavní roli Ludvíka XIV.," bude se alternovat s krasavci Davidem Gránským (32) a Janem Kopečným. "Hlavně se ale soustředím na svůj první singl, který by měl vyjít za pár týdnů. To je teď můj cíl - deska a začít pořádně hrát," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám