Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Svérázná herečka na sebe umí upozornit na týdnu módy i během sportovních aktivit. Kairu Hrachovcovou (49) nepřehlédnete ani ve Stromovce.

Hvězda seriálu Přístav se společně s dalšími tvářemi televize v sobotu chystá na charitativní běh. Aby Kateřina byla na Prima Run v dobré formě, absolvovala trénink společně s Davidem Gránským (32), který se také rozhodl podpořit dobrou věc. Při pohledu na Kairu to ale mohlo vypadat, že si běhání spletla s módní přehlídkou.

„Sportuji často a s radostí. Svým způsobem beru cílený pohyb i jako nutnost v kondici se udržet. Ovšem ne jako povinnost. Vždy to, co dělám, dělám ráda,“ tvrdí herečka, jíž by pětikilometrová trasa neměla činit problém. Zvládne prý i čtyřnásobek.

Kaira se společně s Evou Perkausovou (30), Renatou Langmannovou (37), Petrem Vágnerem, Romanem Šebrle či Jiřím Mádlem předvede v pražské Stromovce. Zájemci si mohou na internetové aukci do dnešní půlnoci vydražit známé osobnosti jako své běžecké parťáky. Největší zájem je prozatím o Langmannovou.

„Stejně jako v loňském ročníku, i letos má tato sportovní událost charitativní přesah. V rámci motta „Rozdej lásku během“ věnujeme výtěžek dražby slavných tváří Nadaci Terezy Maxové dětem. Jedná se tedy o charitativní happening, na kterém může účastník vlastním pohybem podpořit konkrétní lidský příběh,“ řekl o akci marketingový ředitel FTV Prima Aleš Pýcha.

Reklama

Další články

Načítám